Na spletni strani mastnak.si uporabljamo piškotke predvsem za boljše delovanje strani in prijetnejšo uporabniško izkušnjo.
Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.

B-line

ograjni zidaki iz kvarc betona - B-line Z-KB

B-line Z-KB

ograjni zidaki iz kvarc betona

Ograjni elementi iz kvarc betona ponujajo številne možnosti ureditve vertikalnih površin. Ograjo sestavljajo betonski elementi z izdelanim okrasnim licem na obeh straneh. Polje med ograjnimi stebri je lahko sestavljeno v različnih betonskih vzorcih. Na voljo so vzorci KARO, ROŽA in Z-ELEMENT. Elementi se med seboj lepijo z lepilom za keramiko. Steber lahko okrasimo s kroglo za steber.

ograjni zidaki iz pranega betona - B-line Z-PB

B-line Z-PB

ograjni zidaki iz pranega betona

Ograjni elementi iz prane terace so edini betonski ograjni elementi, na katerih ni nikoli solitra oz. belih lis. Narejeni so iz homogenega materiala, zato se vrhnja plast ne more luščiti. Ograjo sestavljajo betonski elementi z izdelanim okrasnim licem na obeh straneh. V ograjni steber lahko vgradimo tudi betonski element za poštni nabiralnik in domofon. Steber lahko okrasimo s kroglo za steber.

betonski monolitni stebri - B-line M-MS

B-line M-MS

betonski monolitni stebri

Ograja je sestavljena iz stebrov in montažnega cokla. Stebri so iz enega kosa, kar daje bogat videz. Narejena je iz visokokakovostnih materialov kot ograja iz betonskih elementov. Površina je dodatno zaščitena s premazom za površinsko zaščito betona. Posebnost izvedbe iz betonskih monolitnih stebrov je v tem, da pod montažnim coklom ni potrebno betoniranje pasovnega temelja (temelji se samo steber). Vrste materialov: beli kalcit, peščenec in sivi granit.

betonski elementi za škarpe - B-line E-BŠ

B-line E-BŠ

betonski elementi za škarpe

Z betonskimi elementi za škarpe lahko utrdite pobočje in ga zaščitite pred erozijo. Škarpe lahko služijo kot oporni zidovi, protihrupna zaščita ali za ureditev brežine.

cvetlična korita iz pranega betona - B-line E-PK

B-line E-PK

cvetlična korita iz pranega betona

V betonskih koritih ob primernem zalivanju zelo dobro uspevajo vse vrste rastlin, saj beton dobro zadržuje vlago. Izdelujemo 10 različnih dimenzij cvetličnih korit iz pranega betona, v 3 različnih barvah.

montažne stopnice - B-line E-STOP

B-line E-STOP

montažne stopnice

Z montažnimi stopnicami si lahko uredite stopnišče na vrtu, ob hiši ali garaži. Priprava je enostavna, polaganje elementov za stopnice je brez betoniranja. Ponujamo samonosilne montažne stopnice in montažne stopnice za nabrežine.

vrtni robniki - B-line E-BR

B-line E-BR

vrtni robniki

Izdelujemo robnike debeline 5 cm, ki so primerni za razmejitev zelenjavnega vrta ali tlakov z zelenico.

ostali betonski izdelki - B-line E-OST

B-line E-OST

ostali betonski izdelki

V kategoriji ostali izdelki vam ponujamo stojalo za kolo, nosilec klopi in nosilec mize.