Na spletni strani mastnak.si uporabljamo piškotke predvsem za boljše delovanje strani in prijetnejšo uporabniško izkušnjo.
Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.

Zgodovina

Podjetje Mastnak ograjni sistemi je družinsko podjetje, katerega začetki segajo v leto 1974, ko smo se ukvarjali z izdelavo betonskih zidakov in robnikov.
V kasnejših letih smo proizvodnjo betonske galanterije dodatno razširili. Naš proizvodni program zajema izdelavo betonskih škarpnikov, stopnic, korit in zidakov za ograje iz prane terace in kremenčevega peska.
V želji, da kupcu nudimo kompletno rešitev pri izdelavi ograje, smo začeli razvijati ograjna polja, samostojne ograje, balkonske ograje in vrata iz aluminija in lesno-plastičnega kompozita.

Podjetje se je v teh letih zelo razvilo. Danes je v podjetju zaposlenih 27 ljudi, ki svoje delo opravljajo v dveh proizvodnih enotah, na lokacijah Hrastovec v Slovenskih goricah 25, 2250 Lenart, ter Cesta k Dravi 24, 2000 Maribor, kjer je tudi razstavno prodajni prostor.

Podjetje je v svojem obdobju poslovanja razvilo razvejano prodajno mrežo po Sloveniji in tujini. Razstavno prodajni prostori se nahajajo v Mariboru, Arji vasi, Ljubljani in Gradcu.

S 35 leti tradicije smo s trajnostnim razvojem, inovativnostjo in kakovostnim delom razvili lastno prepoznavnost in široko paleto izdelkov s kvalitetnimi tehničnimi rešitvami.