Na spletni strani mastnak.si uporabljamo piškotke predvsem za boljše delovanje strani in prijetnejšo uporabniško izkušnjo.
Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.

Katalogi

Pokukajte v osveženi MASTNAK katalog 2020 in pridobite več svežih idej ...

Katalog je zasnovan tako, da vam nudi 'slikovite' informacije o izdelkih in veliko idej, kako si urediti domače okolje. Ogledate si ga lahko s klikom na spodnjo sliko ali naročite tiskano kopijo na info@mastnak.si.

Katalog je tematsko razdeljen na štiri dele:

  • V prvem, ORANŽNEM delu, so prikazane ograje in vrata iz linije H-LINE. To so modeli, ki zagotavljajo več zasebnosti, saj zastirajo poglede mimoidočih. Hkrati omilijo veter, hrup ali preveliko osončenost.

  • Drugi - VIJOLIČASTI del je namenjen ograjam in vratom iz polne pločevine ali stekla, poimenovali smo ga P-LINE. Modele iz aluminija lahko dodatno polepšamo s poljubnimi vzorci, steklene modele pa obogatimo z refleksijo in s tem povečamo občutek zasebnosti v notranjosti objekta. 

  • MODRI - tretji del pripada liniji V-LINE, v kateri so modeli, ki nadaljujejo tradicijo klasičnih ograj, in modeli, ki so sodobni ter idealni za minimalistično zasnovo vašega prostora. Namenjeni so ljudem, ki jih odprte ograje ne motijo in si želijo zavarovati in olepšati svoj dom.

  • V zadnjem, ZELENEM poglavju predstavljamo DODATKE, ki so privlačna in moderna rešitev za vaš dom.

 

 

                 

 

 

 

Tehnični katalogi (2016)

dvoriščne
ograje

       
           

balkonske
ograje

       
           

dvoriščna
vrata