Na spletni strani mastnak.si uporabljamo piškotke predvsem za boljše delovanje strani in prijetnejšo uporabniško izkušnjo.
Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.

Domofoni in šifrator na GSM tehnologiji

Domofoni na GSM tehnologiji so naprave, ki omogočajo direkten klic iz zunanje enote domofona na GSM telefon. Tako smo vedno dosegljivi, če nas kdo kliče izpred domačih vrat, čeprav nismo doma.

Domofon kliče na vnaprej programirano telefonsko številko (zaporedno lahko kliče do 5 številk - stacionarnih ali mobilnih številk). Vrstni red in dolžino zvonjenja nastavimo predhodno. Ko se javi prvi uporabnik, se klicanje ustavi. S telefonom lahko nato odpremo tudi električna vrata. 

Domofon služi hkrati tudi kot GSM moduli – preko brezplačne aplikacije (Easyset Control) lahko odpremo ena ali druga vrata, preko klica pa se lahko na daljavo odpirajo le ena vrata (predhodno nastavljena).

Domofon lahko vgradimo v večnamenski steber ali pa nadometno montiramo na aluminijasti steber 15x13 cm. Domofoni so lahko enostanovanjski, dvostanovanjski, štiristanovanjski in večstanovanjski. 

Prav tako je lahko del sistema šifrator oziroma pozivna tipkovnica.

Ob naročilu vam izdelamo elektro instalacijski načrt. 

 

PREDNOSTI:

  • notranja enota se ne potrebuje,

  • za notranjo enoto se lahko uporabi tudi stacionarni hišni telefon ali hišna tablica (skratka, vse kar ima telefonsko številko),

  • vrstni red klicanja se nastavi poljubno in sicer do 5 številk (npr. 1. hiša, 2. žena, 3. mož, 4. otrok 1, 4. otrok 2); vrstni red se lahko kasneje spreminja,

  • prejmemo 2 funkciji združeni v eno (domofon+GSM ali šifrator+GSM),

  • če je domofon integriran v večnamenski steber, je praktično neviden; s tem dosežemo še lepši videz stebra,

  • v domofon vstavimo SIM kartico (za prvo leto je vključena v ceni domofona). SIM kartica zajema 120 minut klicanja (če se minute porabijo prej kot v enem letu, se zakupi nov paket).

 

 

ENOSTANOVANJSKI DOMOFON + ŠIFRATOR  integrirana v večnamenski steber

 

 

ENOSTANOVANJSKI DOMOFON - nadometni

 

DVOSTANOVANJSKI DOMOFON - nadometni

 

ŠTIRISTANOVANJSKI DOMOFON - nadometni

 

ENOSTANOVANJSKI DOMOFON + ŠIFRATOR  nadometni

 

DVOSTANOVANJSKI DOMOFON + ŠIFRATOR  nadometni

 

ŠTIRISTANOVANJSKI DOMOFON + ŠIFRATOR  nadometni

 

ŠIFRATOR nadometni

 

 

Domofone, videofone in module dostopa nudimo le kot del ograjnega sistema. Strokovno jih umestimo v sistem in zagotavljamo servis ob morebitnih težavah. Posamično jih ne prodajamo.