Na spletni strani mastnak.si uporabljamo piškotke predvsem za boljše delovanje strani in prijetnejšo uporabniško izkušnjo.
Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.

Razstavni salon v Mariboru z novo podobo

Kljub izrednim razmeram zaradi epidemije novega koronavirusa nam načrtov za prihodnost ne manjka, zato smo se v mesecu marcu 2020 odločili za prenovo razstavnega salona. Z vztrajnim delom, novimi rešitvami in hitri implementaciji smo postavili objekt, ki je kot najsodobneje oblikovan in premišljeno zastavljen razstavni salon odslej na voljo v Mariboru.

Glavni namen prisotnosti našega razstavnega salona je, da lahko kupci, ki se zavedajo pomena kakovosti in estetike, pred nakupom preverijo in preizkusijo, kakšne oblikovne in tehnične rešitve jim ponujamo. 

Ne boste ostali ravnodušni, saj vam: 

✔️ omogočamo brezplačen posvet in ogled vseh naših produktov,
✔️ opozorimo vas, na kaj morate biti pri izbiri pozorni ter
✔️ kako pravilno izvesti predpripravo za ograjo in vrata,
✔️ pripravimo vam individualno ponudbo za vaš projekt 
✔️ in vam v primeru naročila avtomatskih vrat izdelamo elektro-gradbeni načrt,
✔️ izdelamo tudi 3D vizualizacijo, kako bo izgledala bodoča ograja na vaši hiši.

V zunanjem razstavnem prostoru si lahko ogledate širok izbor naših ograjnih modelov na enem mestu, kot tudi vrata za osebni prehod, večnamenski steber z moduli dostopa in delovanje pomičnih dvoriščnih vrat. 

Pri gradnji, kjer je celotna ekipa pokazala predanost in odločnost, smo se zavedali nove situacije s Covidom-19 in postavili objekt, ki omogoča varen obisk, komuniciranje na varni razdalji in dobro prezračevanje.

Še vedno se nahajamo na naslovu Cesta k Dravi 24 v Mariboru in smo vam za svetovanje na voljo vsak delavnik od 8:00-16:00. Ob sobotah od 8:00-12:00, ob nedeljah je salon zaprt.

 

Razstavljene izdelke si lahko ogledate tudi izven odpiralnega časa, saj je zunanji razstavni prostor odprt ves čas.

Vabljeni na ogled izdelkov.

 

KONTAKTNE OSEBE:

Lilijana Mastnak, Lejla Kavazović (prodajni svetovalki v salonu)- +386 (0)2 46 00 100 
Vesna Salkanović (prodajna svetovalka) - +386 (0)31 649 723 
Matjaž Gamser (prodajni svetovalec) - +386 (0)41 384 422
Igor Muraus (prodajni svetovalec) - +386 (0)41 792 076
Lilijana Mastnak (prodajna svetovalka v salonu) - +386 (0)41 792 059Prosimo vas, da ob obisku našega salona upoštevate splošna priporočila, ki veljajo za zmanjšanje prenosa povzročiteljev nalezljivih bolezni:

  • ob prihodu nimate povišane telesne temperature in ostalih bolezenskih znakov,

  • poskrbite za ustrezno higieno rok in higieno kašlja (prosimo, da ob vstopu in izstopu iz salona uporabite razkuževalnik),

  • uporabo zaščitne maske je obvezna,

  • v salonu sta lahko istočasno prisotni največ dve stranki, zato vas v primeru, da je salon zaseden, prosimo, da počakate pred vhodom in upoštevate razdaljo med ostalimi kupci vsaj 1,5 do 2 m. 

Zahvaljujemo se vam za potrpežljivost in razumevanje.