Na spletni strani mastnak.si uporabljamo piškotke predvsem za boljše delovanje strani in prijetnejšo uporabniško izkušnjo.
Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.

Šifrator, kanalna tipka, kanalni ključ, radarski sprejemnik ...

Brezžični 
3-KANALNI ŠIFRATOR

Brezžični 3-kanalni šifrator je radijski oddajnik, ki v povezavi z električnim sistemom za odpiranje vrat omogoča enostavno in varno inštalacijo za vaš dom. Potrebno je le vtipkati kodo (na kodni ključavnici), ki nato pošlje signal električni ključavnici in objekt je odklenjen oz. zaklenjen. Tako se tudi izognemo uporabi klasičnih mehanskih ključev. 
V objekt še vedno lahko dostopamo tudi s ključem (npr. v primeru izpada napajanja), vendar pa nam šifrator zagotavlja večjo stopnjo varnosti.

Brezžični
3 kanalni šifrator z zaslonom na dotik

Brezžični
Šifrator s tipkovnico

     

 

Brezžična 
3-KANALNA TIPKA

Brezžična 3-kanalna tipka se montira v notranjosti objekta in služi za enostaven izhod iz objekta.

  

 

Brezžični 
2-KANALNI KLJUČ

Brezžični 2-kanalni ključ omogoča brezžično komunikacijo s sprejemnikom. Izbiramo lahko med dvema položajema – levo in desno.   

        

 

RADARSKI SPREJEMNIK

Radarski sprejemnik omogoča prostoročno odpiranje vseh vrat brez uporabe ključa ali pritiskanja na kodne ključavnice.
Na razdalji do 3 metrov antena prepozna domačega uporabnika in pametno odkleni vrata. Za samodejno odklepanje in zaklepanje poskrbita Bluetooth povezava in posebna aplikacija.  
Namestitev je zelo enostavna, saj ne zahteva ožičenja.

 

             

 

 

TIPKA ZA ODPIRANJE VRAT (tudi TIPKA ZA ZVONEC)

Tipka za odpiranje vrat osebnega prehoda in avtomatskih vrat omogoča odpiranje z notranje strani dvorišča, tako da aktivira signal za odprtje vrat. Je zelo priročen pripomoček, saj lahko zamenja nadležno iskanje ključev ali daljincev za odpiranje vrat.