Na spletni strani mastnak.si uporabljamo piškotke predvsem za boljše delovanje strani in prijetnejšo uporabniško izkušnjo.
Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.

Pravno obvestilo

Predmet pravnega obvestila (pogoji in pravila uporabe)

Predmet pravnega obvestila so spletne strani podjetja Mastnak ograjni sistemi. Objavljene vsebine so informativne narave in niso pravno zavezujoče.
Prosimo, da pred uporabo te strani preberete ta pogoje in pravila uporabe. Če se s pravili in pogoji uporabe ne strinjate in jih ne sprejemate, je uporaba spletne strani prepovedana.

 

Zasebnost

Podatke, ki ste jih vpisali, bomo shranili v interne baze podjetja in jih glede na namen vašega povpraševanja uporabili za pripravo ponudbe oziroma posredovanje informacij, ki vas zanimajo.
Vaše podatke bomo hranili do preklica soglasja oziroma za največ tri leta od dneva oddanega povpraševanja. Za preklic soglasja ter vpogled, urejanje ali izbris vaših osebnih podatkov nas kontaktirajte na info@mastnak.si ali na telefonsko številko 02 46 00 100.
Prosimo, če v nadaljevanju podate soglasje za hrambo in obdelavo vaših osebnih podatkov v skladu s temi navedbami.

 

Uporaba spletnih strani podjetja Mastnak ograjni sistemi

Uporabniki lahko razpolagajo z vsebinami na spletnem naslovu www.mastnak.si za svojo osebno uporabo, pri čemer ne smejo biti kršene avtorske pravice. Avtorji vsebin niso odgovorni za morebitne škodljive posledice uporabe. Kakršnakoli druga uporaba ali distribucija teh spletnih vsebin ali njihovega dela ni dovoljena.
Dovoljeno je tiskanje in shranjevanje dokumentov le v osebne, izobraževalne ali kako drugače nekomercialne namene pod pogojem, da upoštevate avtorske pravice ali druga lastniška obvestila v dokumentih.

 

Avtorske pravice

Vse kar se nahaja na spletnih straneh Mastnak ograjnih sistemov, kot so slike, ilustracije, fotografije, ikone, besedila in druga gradiva so zaščitena z avtorskimi pravicami. Prepovedano je vsako spreminjanje, reproduciranje, distributiranje ali prikazovanje v javnosti tujega dela ali kakorkoli uporabiti gradiva brez pisnega dovoljenja avtorja ali podjetja Mastnak ograjni sistemi.

 

Omejitev odgovornosti

Mastnak ograjni sistemi ne odgovarja za uporabo spletnih strani in za morebitno škodo, povzročeno z uporabo tam nahajajočih se spletnih vsebin. Vsebine spletnih strani Mastnak ograjni sistemi so zgolj informativne narave in niso zavezujoče. Spletno stran Mastnak ograjni sistemi uporabljate na lastno odgovornost. Podjetje ne zagotavlja, da so objavljene vsebine, gradiva in informacije vedno popolne in brez napak.
Mastnak ograjni sistemi se bo trudil zagotavljati kar najvišjo stopnjo pravilnosti in popolnosti objavljenih informacij. Mastnak ograjni sistemi lahko kadarkoli brez obveznosti do obveščanja uporabnikov spreminja vsebine in ne odgovarja za posledice tako povzročenih sprememb.
Podjetje ne zagotavlja, da bo spletna stran vedno delovala pravilno, da strežniki, na katerih se nahaja spletna stran in z njim povezani strežniki ter preostala oprema, ne bodo okuženi z virusi ali drugimi škodljivimi elementi.

 

Blagovne znamke & logotip

Blagovne znamke, logotipi in storitvene ikone, ki se nahajajo na spletnih straneh Mastnak ograjni sistemi so registrirane ali neregistrirane blagovne znamke podjetja ali z njim povezanih organizacij oziroma pooblaščenih sodelavcev, za objavo katerih ima Mastnak ograjni sistemi dovoljenje njihovih lastnikov. Pravica do uporabe znamk, logotipa ali katerekoli licence, katerih lastniki so Mastnak ograjni sistemi ali tretje osebe, brez predhodnega pisnega dovoljena ni dovoljena. Zloraba kakršnegakoli gradiva ali vsebine, prikazane na spletnih straneh Mastnak ograjni sistemi je strogo prepovedana in kazniva.

 

Povezave na spletne strani

Spletna stran Mastnak ograjni sistemi vsebuje povezave na spletne strani, ki jih upravljajo tretje osebe. Podjetje ni odgovorno za vsebino in pravilnost informacij, ki se nahajajo na omenjenih spletnih povezavah. Zunanje spletne povezave, ki se nahajajo na spletnih straneh Mastnak ograjni sistemi uporabljate na lastno odgovornost.