Na spletni strani mastnak.si uporabljamo piškotke predvsem za boljše delovanje strani in prijetnejšo uporabniško izkušnjo.
Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.

H-line

horizontalna vrata iz alu letev s profilom »CV« - H-line ALU-CV-15-3

H-line ALU-CV

horizontalna vrata iz alu letev s profilom »CV«

Horizontalna dvoriščna vrata »CV« predstavljajo najnovejši sistem in so v celoti izdelana iz aluminija. Zasnovana so po principu očem nevidno (zastirajo poglede z obeh strani) in tudi tako, da je konstrukcija vrat vidna z obeh strani (profil »C« je vstavljen med stebre). Videz dvoriščnih vrat je z obeh strani različen. Prednost sistema Mastnak je v tem, da letve vijačimo tako, da vijaki niso vidni.

horizontalna vrata iz alu letev s profilom »I« - H-line ALU-I-15-3

H-line ALU-I

horizontalna vrata iz alu letev s profilom »I«

Horizontalna dvoriščna vrata »I« predstavljajo najnovejši sistem in so v celoti izdelana iz aluminija. Zasnovana so po principu očem nevidno (zastirajo poglede z obeh strani), oblika »I« profila omogoča lomljenje svetlobe na vratih. Oblikovana so tako, da je konstrukcija vrat vidna z obeh strani (profil »I« je vstavljen med stebre). Prednost sistema Mastnak je v tem, da letve vijačimo tako, da vijaki niso vidni.

horizontalna vrata iz alu letev s profilom »PV« - H-line ALU-PV-20-3

H-Line ALU-PV

horizontalna vrata iz alu letev s profilom »PV«

Horizontalna dvoriščna vrata »PV« predstavljajo najnovejši sistem in so v celoti izdelana iz aluminija. Idealna so za moderno zasnovo vašega prostora, z jasnimi in izčiščenimi linijami. Oblikovana so tako, da je konstrukcija vrat vidna z obeh strani (profil »P« je vstavljen med stebre). Prednost sistema Mastnak je v tem, da letve vijačimo tako, da vijaki niso vidni. So večna ALU vrata, ki ne potrebujejo vzdrževanja.

horizontalna vrata iz alu letev s profilom »RV« - H-line ALU-RV-0-3

H-Line ALU-RV

horizontalna vrata iz alu letev s profilom »RV«

Horizontalna dvoriščna vrata »RV« predstavljajo najnovejši sistem in so v celoti izdelana iz aluminija. Vrata so zasnovana po principu vidno-nevidno (vidno od znotraj navzven, nevidno od zunaj). Oblikovana so tako, da je konstrukcija vrat vidna z obeh strani (profil »R« je vstavljen med stebre). Prednost sistema Mastnak je v tem, da letve vijačimo tako, da vijaki niso vidni. So večna ALU vrata, ki ne potrebujejo vzdrževanja.

horizontalna vrata iz alu letev s profilom »S« - H-line ALU-S-0-3

H-line ALU-S

horizontalna vrata iz alu letev s profilom »S«

Horizontalna dvoriščna vrata »S« predstavljajo najnovejši sistem in so v celoti izdelana iz aluminija. Vrata so zasnovana po principu vidno-nevidno (vidno od znotraj navzven, nevidno od zunaj), oblika S profila omogoča lomljenje svetlobe. Prednost sistema Mastnak je v tem, da letve vijačimo tako, da vijaki niso vidni.

horizontalna vrata iz alu letev s profilom »T2V« - H-line ALU-T2V-70-3

H-Line ALU-T2V

horizontalna vrata iz alu letev s profilom »T2V«

Horizontalna dvoriščna vrata »T2V« predstavljajo najnovejši sistem in so v celoti izdelana iz aluminija. Vrata so zasnovana po principu vidno-nevidno (vidno od znotraj navzven, nevidno od zunaj). Oblikovana so tako, da je konstrukcija vrat vidna z obeh strani (profil »T2« je vstavljen med stebre). Prednost sistema Mastnak je v tem, da letve vijačimo tako, da vijaki niso vidni. So večna ALU vrata, ki ne potrebujejo vzdrževanja.

horizontalna vrata iz alu letev s profilom »TV« - H-line ALU-TV-30-3

H-line ALU-TV

horizontalna vrata iz alu letev s profilom »TV«

Horizontalna dvoriščna vrata »TV« predstavljajo najnovejši sistem in so v celoti izdelana iz aluminija. Vrata so zasnovana po principu vidno-nevidno (vidno od znotraj navzven, nevidno od zunaj). Oblikovana so tako, da je konstrukcija vrat vidna z obeh strani (profil »T« je vstavljen med stebre). Prednost sistema Mastnak je v tem, da letve vijačimo tako, da vijaki niso vidni.

horizontalna vrata iz alu letev s profilom »Z« - H-line ALU-Z-50-3

H-line ALU-Z

horizontalna vrata iz alu letev s profilom »Z«

Horizontalna dvoriščna vrata »Z« predstavljajo najnovejši sistem in so v celoti izdelana iz aluminija. Vrata so zasnovana po principu vidno-nevidno (vidno od znotraj navzven, nevidno od zunaj). Oblika Z profila omogoča lomljenje svetlobe. Prednost sistema Mastnak je v tem, da letve vijačimo tako, da vijaki niso vidni.