Na spletni strani mastnak.si uporabljamo piškotke predvsem za boljše delovanje strani in prijetnejšo uporabniško izkušnjo.
Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.

Povpraševanje

Da bi vam olajšali prvi korak na poti do odločitve, vas vabimo, da nas obiščete: 

  • v našem prenovljenem razstavno–prodajnem salonu v Mariboru na lokaciji Cesta k Dravi 24 vsak delavnik 8:00-16:00 in ob sobotah od 8:00-12:00, ob nedeljah je salon zaprt.
  • v razstavno-prodajnem salonu v Arnovskem gozdu v Žalcu na lokaciji Arja vas 101, Petrovče. Prosimo vas, da pred obiskom razstavno-prodajnega salona v Žalcu  pokličete prodajnega svetovalca Janeza Lužarja in se predhodno telefonsko najavite: 041 792 067.

Obisk razstavno-prodajnih salonov omogoča kupcem, ki se zavedajo pomena kakovosti in estetike, da pred nakupom preverijo in preizkusijo oblikovne in tehnične rešitve, ki jim jih ponujamo.

Da bomo lahko za vas zasnovali projekt vrhunske kakovosti, vas prosimo, da ob obisku salona predložite fotografije obstoječega stanja in preprosto skico z merami. Naši svetovalci vam bodo med posvetovanjem z vami predstavili najustreznejše rešitve za vaš projekt in vam nemudoma pripravili ponudbo.

Nudimo brezplačno:

  • projektno svetovanje, vključno z vsemi oblikovnimi in tehničnimi rešitvami;
  • predstavitev ponudbe;
  • tehnično pomoč vašemu projektantu in arhitektu;
  • izdelavo vašemu projektu prilagojenega elektro-gradbenega načrta za avtomatska dvoriščna vrata in module dostopa, če se odločite za naročilo in nakup.

 

Po ugodni ceni (samo 70,80 evrov brez DDV) ponujamo tudi izdelavo 3D vizualizacije za ograje.

 

Če našega salona ne morete obiskati, izpolnite:

 

OBRAZEC ZA POVPRAŠEVANJE

V spodnji obrazec vpišite svoje želje, vprašanja ali pripombe. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

V želji, da vam izdelamo čim bolj kakovosten projekt, nam pošljite fotografije obstoječega stanja in preprosto skico z merami oziroma sledite kratkim navodilom: Navodila za izdelavo projekta.

  
IME IN PRIIMEK:*
PODJETJE:
E-NASLOV:*
TELEFON:*
KRAJ
MONTAŽE:*
SPOROČILO:*
PRIPONKE:
Velikost do 5MB

 

 

 

KJE STE PRVIČ IZVEDELI ZA NAS:
   
  * obvezni podatki za posredovanje odgovora
   
  Strinjam se s splošnimi pogoji poslovanja za obdelavo osebnih podatkov.